Hem League Of Legends League of Legends– läger i Kungsbacka

League of Legends– läger i Kungsbacka

1038
SHARE
League of Legends E-sport läger i Kungsbacka

Nu är det hög tid att skicka in sin ansökan till årets Respect all competes sjunde e- sportläger! I år hålls det i Kungsbacka och ansökningstiden är mellan 19/1 – 19/2. Passa på att skicka in din ansökan så fort som möjligt så att du inte missar en av de 45 platser som finns!

För att kunna ansöka om en plats på lägret så krävs det att du är mellan 14 – 20 år och lägret håller på mellan 13 -16 april. Priset är 200 kronor och i priset sp ingår både resa, logi och kost, så man får med andra ord mycket för pengarna.

Det kommer även att lånas ut 45 stycken Taurusdatorer som är specialbyggda för deras läger, men vill man hellre spela med sin egen så går naturligtvis även det bra.

Om du inte redan vet vad Respect all compete sysslar med så är det ett projekt där fokus på e-sport för alla och målet att skapa en bättre spelvärld är i fokus. Projektet startades av Sverok och det är Allmänna Arvsfonden som finansierar det.

Med etta projekt vill man skapa en positiv utveckling inom den alltmer växande e-sporten och det är därför man anordnar läger, då detta skapar en bra mötesplats där ett samarbete mellan spelare, arrangörer, spelcenter, politiker och spelutvecklare görs möjligt.