Hem League Of Legends JUSTICE värdar för Nordic University E-sport Championship

JUSTICE värdar för Nordic University E-sport Championship

936
SHARE
Nordic University E-sport Championship

Snart är det dags för finalen i Nordic University E-sport Championship där vi hittar deltagande högskolelag från hela Skandinavien. Då det är JUSTICE som står värdar för finalen så hoppas de såklart att de själva ska kvala in till finalen.

Det var 2015 som JUSTICE träffade Challengermode och för första gången började diskutera målet och förhoppningen om en svensk högskoleliga inom e-sport. Nu är det verklighet och inom endast en vecka så är det dags!

Det kommer vara 20 lag från Sverige, Norge, Danmark och Finland som tävlar mot varandra i League of Legends, så det är bara att sätta igång och försöka förstöra de andra lagens bas!

När det är dags för final så är det Jönköping som är platsen för spel och det är Challengermode som står för kostnaderna. Eventet kommer att ha fri entré för alla som vill kolla!

Man räknar med att det kommer att dyka upp runt 300 besökare i runda slängar då man marknadsfört sig på bland annat gymnasieskolor och andra platser där många som spelar spelet befinner sig.

Förhoppningen från JUSTICE är att detta ska bli ett återkommande inslag och att fler och fler universitet ska få upp ögonen för denna typ av turneringar, och som det ser ut så är intresset stort.