Hem CS:GO Josh ”jdm64” Marzano från Team Liquid visar var skåpet ska stå

Josh ”jdm64” Marzano från Team Liquid visar var skåpet ska stå

874
SHARE
Josh ”jdm64” Marzano

Att e-sport är väldigt spännande är ingen nyhet för någon av oss, men att det kan vara så spännande som vi fick se prov på när proffset ”jdm64” plockade sönder motståndarlaget totalt helt på egen hand för några dagar sedan visste vi inte!

Det är alltid lika kul att se spelare som Josh spela och det är denna typ av spelare som gör att det är så kul att kolla på spelet! Tyvärr var det dock på det viset att trots detta uppvisande av att på ett riktigt läckert sätt ta sig an ett motståndarlag i en turnering så räckte denna uppvisning tyvärr inte hela vägen fram.

Hade det varit på det viset att man vann på grund av snyggt spel och uppvisad fingerfärdighet som sällan skådats så hade det blivit en storvinst för ”jdm64”, men som sagt, i turneringen Major är det andra saker som gör att man vinner eller förlorar.

I den Major- turnering som pågår just nu så möts Team Liquid och danska Astralis idag så vi får se vad han hittar på då? Kanske det blir ännu en uppvisning av riktigt proffsigt spel och ännu ett kaxigt sönderplockande av ett helt lag? Ingenting är omöjligt, så mycket vet vi efter att ha sett vad som kan hända när det är Counter Strike: Global Offensive det handlar om!