Hem Overwatch INTERNETHULK lämnar EnVyUs – nu Head Coach för Laser Kittenz

INTERNETHULK lämnar EnVyUs – nu Head Coach för Laser Kittenz

1780
SHARE

Nyckelspelaren och lagkaptenen för team EnVyUs – INTERNETHULK – väljer i samband med utgången av sitt anställningskontrakt att lämna och istället agera huvudcoach för Laser Kittenz. 

INTERNETHULK har spelat som flexibel/support i kombination med ansvaret som lagkapten för EnVyUs i cirkus ett år. I samband med årsjubileumet för sitt anställningskontrakt väljer han dock att inte förnya och att istället ta plats som huvudcoach för Laser Kittenz. Detta annonserade han på Twitter i samband med händelsen – följande:

INTERNETHULK:s resumé för Overwatch talar för sig själv – tillsammans med EnVyUs lyckades han den första säsongen av OGN APEX att kamma hem en förstaplats i turneringen. De misslyckades dock fatalt med samma bedrift året därpå i säsong 2 av samma turnering. Han har även under världsmästerskapet i Overwatch deltagit som en del av sitt moderslands landslag – Tyskland.

Laget han nu skall agera huvudcoach för – Laser Kittenz – har under de senaste par veckorna sett en avgång av flertalet av sitt lags medlemmar; dessa är Sergi ”Winghaven” Torras och Nikolaj ”Zaprey” Ian Moyes i föregående vecka och för endast ett par dagar sedan även Herman ”Nesh” Kobrin. ”Zaprey” och ”Nesh” som  har agerat DPS har laget redan funnit sina permanenta ersättare för – tankrollen som fylldes av ”Winghaven” är dock endast temporärt löst med lånet av Nicholas ”skipjack” Rosada av team Rogue till Laser Kittenz.

En grav majoritet av den tillfrågade communityn för Overwatch har förtroende för att den forne EnVy Us-spelaren kommer att göra ett ypperligt jobb gällande sin roll som huvudcoach för sitt nya lag Laser Kittenz – huruvida det stämmer eller ej återstår att se. Möjligen lyckas han med bedriften att finna en permanent ersättare gällande tankrollen för sitt nya lag inom kort? Det får tiden ta och utvisa!