Hem Hearthstone Hearthstone Expansion – Journey to Un’Goro

Hearthstone Expansion – Journey to Un’Goro

947
SHARE
Heartsthone Ny Expansion

Den nya Hearthstone expansionen Journey to Un’Goro har officiellt blivit konstaterad och resan börjar i April i år. Den nya expansionen inkluderar sammanlagt två nya mekanismer och en helt ny stam av kortkaraktärer.

Den första mekanismen har fått namnet Adapt där några av de nya kortkaraktärerna har förmågan att förbättra sina stats med uppgraderingar via en slags evolutionsfunktion i sann darwinistisk anda. Några av dessa uppgraderingarna som har konstaterats är +3 Attack, Taunt och Divine Shield.

Verdant Longneck är den första karaktären vi får nöjet att bekanta oss med.

Quests introduceras till Hearthstone i form utav Legendary Spells. Dessa innebär att spelaren måste fullfölja ett uppdrag för att få en belöning. Den första Questen som har annonserats är Awaken the Makers, endast tillgänglig för Priests måste spelaren totalt framkalla 7 Deathrattle Minions för att belönas med Amara, Warden of Hope.

I tillägg till Beasts, Demons, Pirates, Dragons, Totems, Mechs och Murlocs kommer vi nu även att kunna spela med Elementals.

De kort som redan existerar som kan betecknas som Elementals kommer att få den nya titeln – dessa inkluderar kort såsom Ragnaros the Firelord och Neptulos.

Det första nya kortet är Pyros – ett Legendary kort för Mage. Pyros börjar med 2/2 i stats och kostar 2 i Mana. När Pyros dör återvänder han till spelarens hand; denna gång med statsen 6/6 och 6 Mana i kostnad. Med lite flyt är kortet ett Pyros 2.0 och kommer vid dödsfall att återvända till spelarens hand som ett 10/10 kort med kostnaden 10 Mana.
Pyros nytt kort Hearthstone

Shamans kommer att erhålla en ny Aoe-Spell, Volcano – som delar ut 15 i damage slumpmässigt emellan alla kort på spelfältet; Heroes uteslutna.

Volcano Hearthstone nytt kort

Vi kommer att lansera fler artiklar med nya kort och spells för den nya expansionen Journey to Un’Goro allt eftersom att de blir lanserade. Stay tuned!