Hem CS:GO Godsent vinner över danskarna i årets första stora CS-turnering

Godsent vinner över danskarna i årets första stora CS-turnering

1034
SHARE
godsent

När det kommer till Counter Strike: Global Offensive så finns det en turnering som alla drömmer stort om att vinna och detta är Major. 22 januari var det dags för årets Valve-sponsrade Major i Atlanta och här visade svenskarna upp sig på styva linan jämfört med danskarna.

Det är naturligtvis en stor press för all de deltagande lagen, likt andra sporter och tävlingar. Såklart var det på det viset att storfavoriterna Natus Vincere såg till att inleda turneringen och det med glans. De krossade sina motståndare med ett slutresultat på 16-3, så här kan man verkligen tala om en ren och skär överkörning!

Efter ett par spännande nagelbitarmatcher så var det dags för den näst sista matchen och nu var det äntligen dags för Sverige att möta Danmark! Det är alltid lika spännande och kul när de nordiska lagen möter varandra, så det var många som väntade sig stordåd av denna match!

I år har vi inga Ninjas in Pyjamas i turneringen, utan istället är det Godsent och Fnatic som tävlar för Sveriges räkning. Godsent vann över danskarnas lag Astralis med hela 16-6, så det fanns mycket att fira!

Det gick dock sämre för svenska Fnatic som förlorade mot G2, men med en så härlig vinst för Godsent så läker ju såren en aning, eller hur?