Hem Overwatch Fnatic bänkar två ”nyckelspelare”

Fnatic bänkar två ”nyckelspelare”

1096
SHARE

Efter den senaste tidens dåliga resultat väljer Fnatic att bänka de nordiska spelarna Hafþór ”Hafficool” Hákonarson och Oliver ”Vonethil” Lager och frånta dem deras plats i startsexan. Vilka ersättarna blir återstår att se men spekulationerna är redan igång.

Fnatic uppger att anledningen till att de bänkar de två nordiska profilerna är en skillnad i spelstil. Denna skillnad i spelstil kan anses vara en av anledningarna till varför Fnatic på senaste tiden har sett dåliga resultat i jämförelse med fjolåret. Svackan visade sig först i form utav ett gravt underpresterande i en relativt svag grupp i OGNs Apex S2 och följdes sedan av ett misslyckande i att försvara sin position i den högsta rangen av Nordamerikanska Overwatch.

Vilka ersättarna blir står ännu osagt men det spekuleras i att ett par perfekta rekryteringar för laget och dess spelstil och behov hade varit Ronnie ”Talespin” DuPree som varit tidigare lagkamrat till flertalet lagmedlemmar i Fnatics nuvarande laguppställning; för den andra supportrollen hade antingen Grego eller Realzx varit en perfekt matchning. Fnatic har dock ännu att annonsera vilka ersättarna blir för de två bänkade spelarna.

Fram tills dess att vi får veta vilka de två ersättarna blir är följande Fnatics laguppställning:

Custa – Support
coolmatt69 – Flex tank
Stoop – Tank
Buds – DPS
Roflgator – Coach

86% av den tillfrågade communityn för Overwatch anser definitivt att Ronnie ”Talespin” DuPree hade varit en perfekt rekryt för laget.