Hem CS:GO CS:GO uppdatering – de_canals och mer!

CS:GO uppdatering – de_canals och mer!

758
SHARE

Den nya uppdateringen (version 1.35.6.9) som slog till för en dag sedan har bjudit på flertalet överraskningar för oss CS-fantaster. Den främsta är givetvis den helt nya banan de_canal som finns tillgänglig på alla spellägen där CT-sidan och T-sidan befinner sig på vardera sida av banan med en centralt genomgående kanal som skiljer dem åt.

Utöver den helt nya banan har även en helt ny låda med skins släppts, Spectrum case, vars 17 nya vapenmodeller är communityinspirerade. Det ovanliga föremålet som den som är lyckligt lottad kan få erhålla är en kniv ur andra generationens Chroma-knivar.

För en ypperlig genomgång av de tillgängliga vapnen och knivarna som går att få ur den nya Spectrum-lådan samt en session av Case Openings tycker vi att du skall se på följande filmklipp – se bifogad Youtubelänk:

Spectrum Case Opening! 26 CASES! 

Uppdateringen har även fixat ett antal buggar – exempelvis den bugg som gjorde att explosionsljudet vid en kastad granat ibland ej uppstod. Banan de_nuke har även mottagit en del visuella förändringar såväl som de_cbble och cs_italy. Fler ointressanta, mindre ändringar har tillämpats för att förbättra spelet i sin helhet.

En väldigt bra uppdatering som säkerligen kommer leda till köp av fler nya lådor och många timmars underhållning på den helt nya spelbanan!